Puben

Finns i servicehus 32 och är föreningens samlingslokal och kan hyras av föreningens medlemmar för barnkalas, fester och andra tillställningar.

pub 20

Obs!

Fr o m den 10 januari till slutet av september 2021 hyrs inte puben ut. På grund av de nya restriktionerna krävs det 10kvm fri yta per person i en lokal.

För att boka lokalen finns en almanacka som hänger utanför lokalen där man anger vilket datum man önskar hyra, hyrestiden är mellan kl 12:00 till kl 11:00 dagen efter alt efter överneskommelse. Dvs. Ni får nycklarna kl 12.00 och återlämnar dem kl 11.00

Skriv namn, lägenhetsnummer och telefonnummer. Ta med två exemplar av hyresavtalet, som finns vid almanackan. Fyll i båda exemplaren och lämna ett i samband med att ni lämnar nyckeln. Bekräfta sedan er bokning genom att maila till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så att vi vet när och vart vi skall lämna nyckeln.

Föreningen tar ut en hyra på 300 kr. Hyresavgiften betalas i via faktura.

Pubvärd är Henrik Wallenborg.

pdfHyresblankett_Puben_korveln.pdf

Nyckeln lämnas i er brevlåda dagen för uthyrning tillsammans med information om regler och instruktioner som är bra att läsa på innan ni tillträder lokalen.

När lokalen nyttjats skall den städas och golvet avtorkas med mopp. Möbler och utrustning skall ställas i ordning. Eventuellt uppkommen skada skall alltid rapporteras vid återlämnande av nyckel. Återlämna nyckeln i Henrik Wallenborgs brevlåda på Körvelgatan 34B efter uthyrningen. Lokalen kommer därefter att besiktigas. Om lokalen är dåligt städad kommer vi kontakta er för åtgärd. 

Vid dålig eller utebliven städning efter uthyrningstillfället kommer lägenhetsinnehavaren debiteras en avgift om 1500kr.

Ordningsregler för samlingslokalen

Om lokalen nyttjas för ungdomsfester skall myndig person hela tiden finnas närvarande och ansvara för ordning.

Vid användande av ljudanläggning skall fönster och dörrar alltid hållas stängda, anpassad ljudnivå skall alltid beaktas.

Rökning är förbjudet inne i byggnaden och får ske på anvisad plats.

Inga djur får vistas i lokalen.

Vid vistelse utanför lokalen skall hänsyn alltid tas till kringboende.

Senast kl. 23.00 skall ljudanläggning dämpas och låg ljudnivå iakttas.

Senast kl. 01.00 ska lokalen vara utrymd.

Max 50 personer får vistas i lokalen samtidigt.

Nya regler med brandskyddet sedan oktober 2019. Se baksidan av hyreskontraktet och skriv på att ni förstått dem och delgett era gäster informationen ifall olyckan skulle vara framme.

Pärmen ska lämnas kvar på bardisken i puben till nästa som hyr puben.

 

 

pub kok