Tvättstugor

Inom området finns tre servicehus som var och en innehåller tvättstuga.

TvättstugaTvättstugorna finns i följande hus:

Nr. 9
Stor tvättstuga med två helautomatiska maskiner på 5 och 10 kg. Med torktumlare, tork- och strykrum. Torktumlaren tar upp till 12 kg tvätt.
Tork- och strykrummet får användas i upp till en timme efter avslutad tvättid.

Nr. 25
Stor tvättstuga med två helautomatiska maskiner på 5 och10 kg. Torktumlare och torkrum finns. Torktumlaren tar upp till 12 kg tvätt och torkrummet får användas upp till en timme efter avslutad tvättid.

Nr. 35
Stor tvättstuga med två helautomatiska maskiner på 5 och 10 kg. Med torktumlare, tork- samt strykrum. Torktumlaren tar upp till 12 kg tvätt.
Tork- och strykrummet får användas i upp till en timme efter avslutad tvättid.

Tidsbokning
Bokning av tvättstuga sker med nyckelkolv som placeras på den tid som är ledig.

Tvättider
Varje tvättid är tre timmar med början kl. 7.00, 10.00, 13.00, 16.00 och 19.00. Tid som bokats men ej påbörjats inom en timme får övertas av annan.

Tillträde
Varje lägenhet har fått en nyckelkolv med två nycklar och en nyckel med beteckning KHH som passar till servicehusen och nyckelskåpet där nyckeln till torkrummet förvaras. När din tvättid startar sätter du tvättkolven i tvättstugedörren. 

Städning
Städning ska alltid ske efter varje tvättid. Torka av maskiner, rengör dammfilter i torktumlare, torka golven. Utrustning till detta finns i varje tvättstuga.

Felanmälan
Vid fel på maskiner och övrig utrustning i tvättstugorna skall felanmälan göras hos vår förvaltare enl instruktion i trapphusens anslagstavlor. Lämna gärna information om att ni felanmält så att nästa person ser.

Övrigt
Belysningen skall vara tänd i torkrummen för att fläktsystemen skall fungera.