Föreningen har en övernattningslägenhet i hus 17 som medlemmar kan hyra till sina gäster. 

Kostnaden för det större rummet är 150 kr per natt och för det mindre rummet 100 kr per natt vilket betalas via bostadsrättsinnehavarens hyresavi.

Lägenheten består av två separata rum som kan hyras var och för sig eller tillsammans. Den större delen är utrustad med två sängplatser där finns även pentry med kylskåp och enklare köksutrustning samt dusch och toalett. Den mindre delen består av två sängplatser och tillgång till toalett i korridor. Båda rummen är utrustade med madrasser, kuddar. Rummen är rökfria och husdjur får ej vistas där.

 

Det finns i hus 17 en almanacka för varje rum där man bokar genom att ange namn, adress och telefonnummer. Dessutom ska bokningen av er bekräftas på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller på telefon till ansvarige Nina Thiger, se telefonnummer i trapphuset.

Nyckel till det rum som bokats får man sedan i brevlådan närmaste vardag innan hyrningsdatum. Nyckeln ska lämnas senast kl 12 på återlämningsdagen i brevlådan vid föreningens expedition, Kummingatan 9, tillsammans med ett underskrivet kontrakt. Kontrakten finns vid almanackan i hus 17 samt på hemsidan.

 

Det är varje hyresgästs ansvar att städa efter sig. Maximalt nyttjande är sju nätter per månad och medlem.

pdfHyresblankett_gemensamhetslokal_Korveln_2018.pdf